torsdag 30 januari 2014

Tacksam - Grateful

Tack Katta, Hannis, Kerstin, Tina och Fröken Fräken ! Ni har försökt att hjälpa mig med min jakt på tyg. Ni är underbara !!!

Jag har inte hittat det än, men jag ska leta vidare i morgon. Nu har jag i alla fall bestämt att det blir en klänning och två omklädda stolar. Tänk om jag sitter i klänningen på en stol ! Fniss. Fast nu hade jag ju inte tänkt att köpa samma tyg till båda förstås...

Ha det bra allihopa !!

Kramar
Anci



Thank you Katta, Hannis, Kerstin, Tina and Fröken Fräken ! You have tried to help me with my search for the fabric. You're fantastic !

I haven't found it yet, but I will try again tomorrow. It will be a dress and two chairs with new seats.
It would look funny if I sat on one of the chairs with that dress ! *giggles* But I don't think it will be the same fabric for both...

Take care !

XO
Anci




 

söndag 26 januari 2014

Efterlysning - Wanted

Det finns något som jag vill hitta, men som är svårt att få tag i. Kan ni hjälpa mig ? Var hittar jag ett Harlequin-tyg ? Det ska helst vara i färger, men svart-vitt går också bra. Jag har sökt land och rike runt (nästan), men inte hittat. Nu kom jag på att jag har kanske pratat om det här tidigare... ? Men eftersom jag fortfarande inte har tyget, så frågar jag igen :)

Hoppas att ni får en fin söndag, med eller utan snö.

Kramar
Anci

There's something I would like to find, but it's difficult. I've tried ! Can you help me ? Where can I find a fabric with Harlequin pattern ? I would prefer it in colors but black-white is ok. I've search everywhere (almost), but I can't find the right one. I might have asked this before (I think I
have...? ) But I still haven't got the fabric, so I ask you once more :)

I hope that your Sunday will be nice, with or without snow.

XO
Anci




 
 


tisdag 21 januari 2014

Änglar - Angels

Det finns änglar. Det finns änglar i himlen och så finns det dem som är här på jorden. Jag vet att de finns för jag tror att jag har mött några av dem. Och så är det också de änglar som kan ramla i golvet och gå sönder. Jag är glad att den sorten kan limmas ihop.

Kramar
Anci


There are angels. You have the kind of angels that are in heaven and the ones that's with us on the earth. I know, because I think I've meet some of them. And then you have the sort of angels that can fall on the floor and be broken. I'm glad that you can repair those.

XO
Anci



  

lördag 18 januari 2014

En till - Another one

När jag ändå höll på, så blev det en tröja till. Det är inte så lätt med raka rader, men ändå... Jag har varit lite kreativ ett tag nu och jag vill inte mista det för att vardagen är tillbaka och tiden inte känns lika lång. Jag älskar tanken och känslan att alltid ha något nytt på gång.

Jag önskar er en underbar helg !

Kramar
Anci

When I was at it, I did one more t-shirt with print. It's not easy with straight lines, but... I have been more creative now and I don't want to loose that when the worksdays are back and I have less time. I love the feeling and thought of having something new going on.

I wish you all a wonderful weekend !

XO
Anci




 

lördag 11 januari 2014

T-shirt

Jag tyckte att jag skulle förnya min garderob såhär på det nya året. Så jag gjorde mig en ny t-shirt.
Om ni undrar över bokstavskombinationen, så är det mina initialer :)

Kram till er
Anci



I thought I would renew my wardrobe now when it's a new year and everything. So I did myself a new t-shirt. If you wonder about the letters I have choosen, it's my initials :)

XO
Anci





fredag 3 januari 2014

Lovsång till penseln - Hymn to the brush

Åh, vad jag tycker mycket om dig ! Du hjälper mig att ändra saker. Du får mig att göra saker till det bättre ( i alla fall i min smak).  Du är inte så stor, men du gör fantastiska saker. Du är inte heller så dyr, så jag kan ha många av dig. Du gör mig glad. Tack för att du finns, kära pensel !!

Kram
Anci


Oh, I like you so much ! You help me to change things. You make me do things better (at least what I think). You are not so big, but you do fantastic things. You're not that expensive, so I can have many of you. You makes me happy. Thank you for being here, my dear brush !!

XO
Anci